Bosnian English French German Italian Spanish Turkish

Ice Queen smještaj

  • Posted: 07/03/2016

Apartmani Ice Queen - Vlašić nude Vam smještaj u tri odvojena apartmana. Svaki od njih je raspolaže TV-om i opremljenom kuhinjom. Kompletan objekat se u zimskim mjesecima zagrijava modernim sistemom centralnog grijanja o kojem brigu vodi vlasnik objekta, pa je na našim gostima ostala samo "briga" o što boljoj iskorišćenosti njihovog zasluženog odmora u planini.

U projektovanju objekta osnovna vodilja nam je bila komfor gostiju o čemu svjedoče podatci o samoj površini naših apartmana:

Ice Queen Vlašić Apartman 1:

Apartman se nalazi u prizemlju objekta, kapaciteta 6 osoba. Ukupne je površine oko 60 kvadratnih metara, a gostima su na raspolaganju: dnevni boravak, opremljena kuhinja, trpezarija, dvije spavaće sobe i TWC. Apartman je rađen u modernom planinskom stilu, u kombinaciji drvo-kamen, sa kaminom u dnevnom boravku.

Ice Queen Vlašić Apartman 2:

Apartman se nalazi na I spratu objekta i namjenjen je za udoban boravak 5 osoba. Ukupne je površine oko 50 kvadratnih metara, a naši gosti na raspolaganju imaju dnevni boravak, opremljenu kuhinju, spavaću sobu i TWC.

Ice Queen Vlašić Apartman 3:

Apartman se također nalazi na I spratu objekta i namjenjen je za udoban boravak 5 osoba. Apartman je površine oko 50 kvadratnih metara, a gostima su na raspolaganju: dnevni boravak, opremljena kuhinju, spavaću sobu i TWC.

Ice Queen Vlašić Apartman 4:

 

Ice Queen Vlašić Apartman 5:

 

Isključivo za naše goste, neposredno ispred objekta smo osigurali i osvjetljen parking prostor za 6-7 automobila.

Share:

O nama

Objekat Ice Queen nalazi se u središtu Sportsko rekreacionog centra Babanovac na Vlašiću

Opširnije

Posljednje

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…